Flamingo Tekst Logo boven

Alba Royal Hotel**** Side/Turkije Speciaal voor u geselecteerd

Speciaal geselecteerd voor onze gasten organiseert Flamingo Tennisvakanties alle tennisvakanties is het uitstekende Alba Royal Hotel. Alba Royal is een ‘Only Adult’ hotel en is alleen toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar. Geniet van de vele faciliteiten, de ruime keuze aan eten en drinken en de goede service. Het zal je aan niets ontbreken. Alba Royal is een absolute aanrader!
Ligging: Alba Royal in Colakli bij Side (Turkije)
Het Alba Royal hotel ligt direct aan het zandstrand in de wijk Çolakli. Op ca. 8 km van het gezellige centrum van Side gelegen en op ca. 13 km van Manavgat. Het hotel beschikt over 3 kunstgrasbanen vlak bij de Middellandse zee. Geniet van het lekkere eten, ruime schone kamers en de gastvrijheid van dit hotel.

Roya Hotel ligt aan de Middelandse Zee van Çolakli. De kust heeft een mooi zandstrand.
U verblijft hier volgens het all inclusive concept.
Officiële classificatie: 5 sterren
De drie kunstgras tennisbanen zijn verdeeld rond het complex.

Verzorging Zomer: Alba Royal

U verblijft in Alba Royal op basis van Ultra All Inclusive volgens de voorgeschreven formule van het hotel: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.00-13.30) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (11.00-17.30), ijs (11.00-17.00), koffie, thee en koekjes (10.00-19.00), Turkse pannenkoekjes (11.00-17.30), nachtsnack (23.30-00.30) en sandwiches (00.30-07.00). Voor diner in de à-la-carterestaurants geldt dat dit 1x per week gratis is. Alle lokale alcoholische-, lokale alcoholvrije drankjes en sommige import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import dranken, roomservice en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter: Alba Royal

U verblijft in Alba Royal Hotel op basis van Ultra All Inclusive volgens de voorgeschreven formule van het hotel; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.00-13.30), diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.00-16.00), thee, koffie en koekjes (14.00-19.00) en middernachtsnack (23.30-07.00). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Voor diner in het à-la-carterestaurant geldt dat dit 1x per week gratis is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen en roomservice.

Algemene informatie

De toeslag van het tennisprogramma van € 200,00 dient bij aankomst in het hotel betaald te worden. Als u niet aan het tennis programma deel neemt is de toeslag € 35,00

Dit kunt u opgeven in het boekingsformulier.

De toeslag voor het volgen van het Flamingo Tennisprogramma bedraagt: € 200,- per persoon in een lesgroep van 3 tot 4 peronen. € 275,- per persoon in een lesgroep van 2 personen. Voor het niet deelnemen aan het tennisprogramma is de toeslag € 35,- Bij annuleringen handhaven wij voor het lesgeld het volgende: - bij annulering vanaf de 14de dag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van het lesgeld. - bij annulering vanaf de 5de dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van het lesgeld. - bij annulering op de vertrekdag of later: het volledige lesgeld. Bij blessures tijdens de lesweek wordt geen lesgeld geretourneerd.

Corendon informatie
*Prijzen zijn gebaseerd op standaardkamers
*Prijzen zijn inclusief weekendtoeslag
*Prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting
*Prijzen zijn inclusief bustransfer
*Prijzen zijn exclusief administratiekosten € 37,50 per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds (per 9 personen)
*Prijzen zijn alle exclusief bagage
*Inclusief 1 stuk handbagage (max. 8 kilo per stuk)
*Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Let op visum wijziging

20 februari 2020 is bekend geworden dat de Turkse overheid per 2 maart 2020 de visumplicht voor reizigers met een Nederlandse en Belgische nationaliteit afschaft. Je hoeft hier dus geen visum meer voor aan te schaffen. Bij verblijf langer dan 90 dagen is een visum nog wel verplicht.


Bagageregels Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines
Bij Corendon kunt u tegen betaling uw ruimbagage bijboeken.Wij adviseren u de ruimbagage direct bij te boeken en te betalen, omdat de tarieven voor het bijboeken van uw bagage op de luchthaven hoger zijn.Tarieven ruimbagage bij online (tot 5 uur voor vertrek) en telefonisch bijboeken

Tarieven online  
Handbagage tot max. 8 kg gratis
0 kilo - 20 kilo 22 euro per enkele reis 
21 kilo - 30 kilo 32 euro per enkele reis 
31 kilo - 40 kilo 41 euro per enkele reis 
*1 bagagestuk mag maximaal 32 kg wegen.
**Als u op de luchthaven aankomt en meer bagage bij u heeft dan de vooraf geboekte bagage, dan betaalt u €7,- per kilo overbagage. Per persoon mag er in totaal maximaal 50kg aan bagage worden meegenomen.

Voor meer informatie klik dan op onderstaande link.

Corendon Bagage Informatie

U boeking wordt direct ondergebracht bij Corendon en valt onder de voorwaarden van het SGR en ANVR.

1. Uw boeking wordt uitgevoerd door Corendon.
2. U ontvangt de factuur van Corendon.
3. De betaling van de vlucht, transfer en hotel wordt rechtstreeks aan Corendon te worden voldaan.
4. De betaling voor het tennisprogramma dient op de eerste dag van aankomst aan Flamingo Tennisvakanties te worden voldaan.

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.

Voor vragen kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Alba Roya Hotel ligt aan de Middellandse Zee van Çolakli. De kust heeft een mooi zandstrand. U verblijft hier volgens het all inclusive concept. Officiële classificatie: 5 sterren De drie kunstgras tennisbanen zijn verdeeld rond het complex. Verzorging: U verblijft in Alba Royal op basis van Ultra All Inclusive volgens de voorgeschreven formule van het hotel: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.00-13.30) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (11.00-17.30), ijs (11.00-17.00), koffie, thee en koekjes (10.00-19.00), Turkse pannenkoekjes (11.00-17.30), nachtsnack (23.30-00.30) en sandwiches (00.30-07.00). Voor diner in de à-la-carterestaurants geldt dat dit 1x per week gratis is. Alle lokale alcoholische-, lokale alcoholvrije drankjes en sommige import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import dranken, roomservice en verse vruchtensappen.

Totaal aantal kamers/ appartementen: 224. Gebouwd in 2008. Het hoofdgebouw heeft 5 verdiepingen en 3 liften.
LET OP: Alba Royal is een 'only Adult' hotel, gasten dienen minimaal 16 jaar oud te zijn.
De standaardkamers (1-3 personen) in Alba Royal zijn comfortabel ingericht en voorzien van laminaat, airconditioning (van 15-06 t/m 15-09), LCD televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar (dagelijks gevuld met water en frisdrank), kluisje (gratis) en telefoon (tegen betaling). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje. Bij de receptie en in andere openbare ruimten is wifi (gratis) beschikbaar.

Er zijn 2 buffetrestaurants (Taurus en Alatau), 3 à-la-carterestaurants (Turks, Cubaans en vis, 1x per week gratis, reservering verplicht) en diverse bars waar u kunt eten en drinken.

ZATERDAG

Vertrek van de luchthaven Schiphol. Op het vliegveld van Antalya staat er een bus klaar die u naar het hotel brengt (ca. 65 km.).
Bij aankomst in het hotel een uitleg van het programma, bekendmaking van de groepsindeling en kennismaking met de overige deelnemers.

ZONDAG

Tennisles (2 uur) met max. 4 personen met een vaste leraar wisselend om de dag van 09.00-11.00 uur of van 11.00-13.00 uur.

MAANDAG

Tennisles (2 uur). Tijdens deze les worden er individuele video-opnames gemaakt die geanalyseerd en besproken zal worden.

DINSDAG

Tennisles (2 uur). In de middag is er tijd voor vrijspelen, relaxen of een excursie naar het historische Side.

WOENSDAG

Tennisles (2 uur). In de middag een algemene toss.

DONDERDAG

Tennisles (2 uur). Met als speciaal aandachtspunt de dubbelspeltactiek.

VRIJDAG

Het traditionele en erg gezellige afsluitingstoernooi en in de avond de prijsuitreiking.

ZATERDAG

Transfer van Alba Royal Hotel naar het vliegveld van Antalya (ca. 65 km.) voor de terugreis naar Nederland.

Bovenstaand tennisprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.
Mocht u nog vragen hebben over ons programma neem dan per mail contact met ons op.

Corendon informatie

Wat gebeurt er als ik een vakantie heb geboekt naar een bestemming met een geel reisadvies en de kleur wijzigt in oranje?

Vakanties naar landen of gebieden waarvan het reisadvies oranje is of wordt, gaan wat Corendon betreft gewoon door. Wanneer wij de reis toch annuleren, laten we je dit uiterlijk twee weken voor vertrek weten.

Wanneer wij de reis niet annuleren, heb je drie keuzes. Je kunt alsnog op vakantie gaan, je kunt jouw reis omboeken naar een andere bestemming of datum of we annuleren je reis en betalen het geld aan je terug. Wanneer je besluit om gewoon op vakantie te gaan, hoef je niets te doen. Wanneer je wilt omboeken of annuleren, neem dan contact op met ons Contact Center. Het omboeken gebeurt op basis van de actuele prijs van de nieuwe reis op onze website. Wanneer deze hoger uitvalt dan de oorspronkelijke reissom betaal je het verschil bij. Wanneer de nieuwe prijs lager uitkomt, krijg je het verschil van ons terug. Wil je je vakantie annuleren? Neem dan vanaf 2 weken voor vertrek contact met ons Contact Center op. Wil je graag eerder dan 2 weken voor vertrek annuleren? Dan zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing. Het is op dit moment erg druk op ons Contact Center en de wachttijden zijn langer dan je van ons bent gewend. We vragen je begrip hiervoor.

Wanneer we de reis annuleren heb je twee keuzes. We boeken jouw vakantie om naar een andere bestemming of andere datum of je krijgt de door jou betaalde reissom binnen twee weken terug. Het omboeken gebeurt op basis van de actuele prijs van de nieuwe reis op onze website. Wanneer deze hoger uitvalt dan de oorspronkelijke reissom betaal je het verschil bij. Wanneer de nieuwe prijs lager uitkomt, krijg je het verschil van ons terug. Wij informeren je per mail hoe je jouw keuze aan ons kunt doorgeven.