Flamingo Tekst Logo boven

24 oktober
€ 775
Toeslag 1 persoonskamer € 220
Toeslag tennisprogramma € 200
Boek hier
31 oktober
€ 815
Toeslag 1 persoonskamer € 210
Toeslag tennisprogramma € 200
Boek hier

Laatste update

De prijzen van november en voorjaar 2021 zijn hopelijk 30 augustus bekend.

Algemene informatie

De toeslag van het tennisprogramma van € 200,00 dient bij aankomst in het hotel betaald te worden. Als u niet aan het tennis programma deel neemt is de toeslag € 35,00

Dit kunt u opgeven in het boekingsformulier.

De toeslag voor het volgen van het Flamingo Tennisprogramma bedraagt: € 200,- per persoon in een lesgroep van 3 tot 4 peronen. € 275,- per persoon in een lesgroep van 2 personen. Voor het niet deelnemen aan het tennisprogramma is de toeslag € 35,- Bij annuleringen handhaven wij voor het lesgeld het volgende: - bij annulering vanaf de 14de dag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van het lesgeld. - bij annulering vanaf de 5de dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van het lesgeld. - bij annulering op de vertrekdag of later: het volledige lesgeld. Bij blessures tijdens de lesweek wordt geen lesgeld geretourneerd.

Corendon informatie
*Prijzen zijn gebaseerd op standaardkamers
*Prijzen zijn inclusief weekendtoeslag
*Prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting
*Prijzen zijn exclusief administratiekosten € 25,- per boeking en € 2,50 calamiteitenfonds (per 9 personen)
*Prijzen zijn alle exclusief bagage
*Inclusief 1 stuk handbagage (max. 8 kilo per stuk)
*Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Let op visum wijziging

20 februari 2020 is bekend geworden dat de Turkse overheid per 2 maart 2020 de visumplicht voor reizigers met een Nederlandse en Belgische nationaliteit afschaft. Je hoeft hier dus geen visum meer voor aan te schaffen. Bij verblijf langer dan 90 dagen is een visum nog wel verplicht.


Bagageregels Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines
Bij Corendon kunt u tegen betaling uw ruimbagage bijboeken.Wij adviseren u de ruimbagage direct bij te boeken en te betalen, omdat de tarieven voor het bijboeken van uw bagage op de luchthaven hoger zijn.Tarieven ruimbagage bij online (tot 5 uur voor vertrek) en telefonisch bijboeken

Tarieven online  
Handbagage tot max. 8 kg gratis
0 kilo - 20 kilo 20 euro per enkele reis 
21 kilo - 30 kilo 29 euro per enkele reis 
31 kilo - 40 kilo 38 euro per enkele reis 
*1 bagagestuk mag maximaal 32 kg wegen.
**Als u op de luchthaven aankomt en meer bagage bij u heeft dan de vooraf geboekte bagage, dan betaalt u €7,- per kilo overbagage. Per persoon mag er in totaal maximaal 50kg aan bagage worden meegenomen.

Voor meer informatie klik dan op onderstaande link.

Corendon Bagage Informatie

U boeking wordt direct ondergebracht bij Corendon en valt onder de voorwaarden van het SGR en ANVR.

1. Uw boeking wordt uitgevoerd door Corendon.
2. U ontvangt de factuur van Corendon.
3. De betaling van de vlucht, transfer en hotel wordt rechtstreeks aan Corendon te worden voldaan.
4. De betaling voor het tennisprogramma dient op de eerste dag van aankomst aan Flamingo Tennisvakanties te worden voldaan.

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.

Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alba Roya Hotel ligt aan de Middellandse Zee van Çolakli. De kust heeft een mooi zandstrand. U verblijft hier volgens het all inclusive concept. Officiële classificatie: 5 sterren De drie kunstgras tennisbanen zijn verdeeld rond het complex. Verzorging: U verblijft in Alba Royal op basis van Ultra All Inclusive volgens de voorgeschreven formule van het hotel: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.00-13.30) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (11.00-17.30), ijs (11.00-17.00), koffie, thee en koekjes (10.00-19.00), Turkse pannenkoekjes (11.00-17.30), nachtsnack (23.30-00.30) en sandwiches (00.30-07.00). Voor diner in de à-la-carterestaurants geldt dat dit 1x per week gratis is. Alle lokale alcoholische-, lokale alcoholvrije drankjes en sommige import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import dranken, roomservice en verse vruchtensappen.

Totaal aantal kamers/ appartementen: 224. Gebouwd in 2008. Het hoofdgebouw heeft 5 verdiepingen en 3 liften.
LET OP: Alba Royal is een 'only Adult' hotel, gasten dienen minimaal 16 jaar oud te zijn.
De standaardkamers (1-3 personen) in Alba Royal zijn comfortabel ingericht en voorzien van laminaat, airconditioning (van 15-06 t/m 15-09), LCD televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar (dagelijks gevuld met water en frisdrank), kluisje (gratis) en telefoon (tegen betaling). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje. Bij de receptie en in andere openbare ruimten is wifi (gratis) beschikbaar.

Er zijn 2 buffetrestaurants (Taurus en Alatau), 3 à-la-carterestaurants (Turks, Cubaans en vis, 1x per week gratis, reservering verplicht) en diverse bars waar u kunt eten en drinken.

ZATERDAG

Vertrek van de luchthaven Schiphol. Op het vliegveld van Antalya staat er een bus klaar die u naar het hotel brengt (ca. 65 km.).
Bij aankomst in het hotel een uitleg van het programma, bekendmaking van de groepsindeling en kennismaking met de overige deelnemers.

ZONDAG

Tennisles (2 uur) met max. 4 personen met een vaste leraar wisselend om de dag van 09.00-11.00 uur of van 11.00-13.00 uur.

MAANDAG

Tennisles (2 uur). Tijdens deze les worden er individuele video-opnames gemaakt die geanalyseerd en besproken zal worden.

DINSDAG

Tennisles (2 uur). In de middag is er tijd voor vrijspelen, relaxen of een excursie naar het historische Side.

WOENSDAG

Tennisles (2 uur). In de middag een algemene toss.

DONDERDAG

Tennisles (2 uur). Met als speciaal aandachtspunt de dubbelspeltactiek.

VRIJDAG

Het traditionele en erg gezellige afsluitingstoernooi en in de avond de prijsuitreiking.

ZATERDAG

Transfer van Alba Royal Hotel naar het vliegveld van Antalya (ca. 65 km.) voor de terugreis naar Nederland.

Bovenstaand tennisprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.
Mocht u nog vragen hebben over ons programma neem dan per mail contact met ons op.

Visum Turkije

e visa

Per 2 maart 2020 de visumplicht voor reizigers met een Nederlandse en Belgische nationaliteit afschaft. Dit betekent dat u vanaf 2 maart visumvrij naar Turkije kunt reizen als u korter dan 90 dagen verblijft. U hoeft hier dus géén visum meer voor aan te schaffen. Bij verblijf langer dan 90 dagen is een visum nog wel verplicht.

Visum via Visa4Turkey
Corendon werkt samen met de visumaanbieder Visa4Turkey. Heeft u via deze organisatie een visum aangevraagd en al ontvangen, dan betaalt de Turkse overheid de visumkosten niet terug. Heeft u al een visum aangevraagd, maar nog niet ontvangen? Dan kunt u over een eventuele terugbetaling contact opnemen met Visa4Turkey via telefoonnummer 023 568 9350.

Andere visumaanbieders
Heeft u een visum aangevraagd via een andere aanbieder, neem bij vragen dan contact op met de desbetreffende organisatie.