Dutch English French German Turkish

Flamingo-top

de europeesche nieuw
Wij zijn agent van de Europeesche Verzekeringen, al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek. Boekt u een tennisvakantie bij Flamingo Tennisvakanties dan kun u eventueel hieronder een reisverzekering afsluiten.


Aflopende reisverzekering

Met deze aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uit- sluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis bent. Met de uitbreidings- mogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Gaat met ons op tennisvakantie neem dan geen onnodige risico's: stop de Aflopende Reisverzekering van de Europeesche in uw bagage. Die past perfect bij de reis die u gaat maken. Natuurlijk zijn de financiële risico's uitstekend gedekt. Maar het allerbelangrijkste is dat u wereldwijd, dag en nacht kunt bellen met de Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777). De Hulplijn beantwoordt vragen en geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen (Euro-Center service). Bij pech, ongevallen, ziekenhuisopname en calamiteiten schakelt de Hulplijn alarmcentrale SOS International in. Ook voor toestemming tot het maken van buitengewone kosten (zoals extra reis- en verblijfkosten) belt u met de Hulplijn./tip} Gaat met ons op tennisvakantie neem dan geen onnodige risico's: stop de Aflopende Reisverzekering van de Europeesche in uw bagage. Die past perfect bij de reis die u gaat maken. Natuurlijk zijn de financiële risico's uitstekend gedekt. Maar het allerbelangrijkste is dat u wereldwijd, dag en nacht kunt bellen met de Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777). De Hulplijn beantwoordt vragen en geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen (Euro-Center service). Bij pech, ongevallen, ziekenhuisopname en calamiteiten schakelt de Hulplijn alarmcentrale SOS International in. Ook voor toestemming tot het maken van buitengewone kosten (zoals extra reis- en verblijfkosten) belt u met de Hulplijn.
Bij een reisverzekering wordt de premie kort voor vertrek afgeschreven.
sluit deze verzekering hier af

 


Aflopende annuleringsverzekering

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.

Het kan voorkomen dat u een reis moet uitstellen of zelfs annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom. De aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele niet gebruikte reisdagen doordat u bijvoorbeeld wegens vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.
De premie van deze reisverzekering wordt direct afgeschreven van uw rekening aangezien het risico ook direct gaat lopen.
sluit deze verzekering hier af

 


 


UA-3450423-1