Dutch English French German Turkish

Flamingo-top

flamingotennisvakanties logo

Flamingo Tennisvakanties organiseert sinds 1998 met veel succes tennisreizen. Een tennisreis met Flamingo betekent beter leren tennissen tijdens een ontspannen vakantie. Dit op uitstekende locaties met een groep waar de sfeer altijd gezellig is. Naast tennis worden er ook excursies en uitstapjes georganiseerd maar "niets moet" dus er is ruimte voor individuele invulling.

Het enthousiaste team van Flamingo Tennisvakanties geven de tennislessen met een dusdanige opbouw dat succes verzekerd is.
Uit enquêtes blijkt dat deelnemers technisch en tactisch veel geleerd hebben. Ook hebben zij een goed verzorgde en uitstekende tennisvakantie gehad waarin onderling veel blijvende contacten zijn ontstaan. Elk jaar komen veel deelnemers terug naar een van onze mooie tennis locaties van Flamingo Tennisvakanties.

 

De tennisreizen zijn bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De deelnemers worden ingedeeld in groepen van max. 4 personen die 5 dagen les krijgen.
Uiteraard is het mogelijk om vóór of na de lessen vrij te spelen. Van elke deelnemer worden video-opnames gemaakt om de techniek te analyseren. De laatste dag wordt afgesloten met een gezellig afsluitingstoernooi.

Al onze tennisvakanties worden georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse touroperator Corendon Vliegvakanties die is aangesloten bij de ANVR en SGR. Uw reservering wordt direct ondergebracht bij deze touroperator. Bij een boeking krijgt U van Corendon Vliegvakanties rechtstreeks de factuur van de geboekte reis.

ALBA ROYAL HOTEL wordt u aangeboden in samenwerking met Corendon Vliegvakanties.

Flamingo Tennisvakanties is nu gevestigd in Side (Turkije). Hierdoor bent u verzekerd dat alle Flamingo Tennisvakanties ongeacht het deelnemer aantal door kan gaan.

Wij hopen u op een van onze reizen in 2018 naar Turkije te mogen begroeten.

Nederland 06-50633362 | Turkije +90 534 482 21 05 | Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

UA-3450423-1